ЄВГЕНІЯ МУР ПРИЗНАЧЕНА НОВИМ CEO AGAMA COMMUNICATIONS

ЄВГЕНІЯ МУР ПРИЗНАЧЕНА НОВИМ CEO AGAMA COMMUNICATIONS

Згідно рішення Board of Directors Atlantic Group, з 14 березня 2017 року Євгенія Мур призначена тимчасово виконуючою обов’язки CEO AGAMA communications. Раніше Євгенія займала посаду Директора з інтегрованих маркетингових комунікацій компанії Coca-Cola Росія, Україна, Білорусь.

«Atlantic Group продовжує активно розвиватися і дотримуватися курсу трансформацій, який ми почали 3 роки тому, інтегрувавши наші сервіси в AGAMA communications. Ми впевнені, що зміни в керівництві AGAMA не тільки дозволять зберегти динаміку та якість поточних проектів, а також підвищать рівень інтеграції наших послуг і забезпечать успішні бізнес результати для клієнтів» - зазначив Ендрю Бейн, президент холдингу Atlantic Group.

 Євгенія Мур - досвідчений фахівець в області комунікацій і менеджменту агентств, має серйозний міжнародний досвід. Євгенія починала кар'єру в агентстві Perekhid Media Enterprises в Atlantic Group в 1993 році, продовжуючи професійний розвиток в міжнародних агентствах. Євгенія реалізувала безліч успішних проектів в області стратегічного планування комунікацій, займала позиції Директора з обслуговування клієнтів в Publicis Group Росія в агентстві DMB&B, Директора зі стратегії в McCann Erickson Москва, регіонального директора зі стратегічного інтегрованого планування в McCann WorldGroup APAC в Гонконзі, а також очолювала McCann Erickson і McCann WorldGroup Росія.

 «AGAMA communications одна з тих компаній, яка задає темп розвитку комунікаційному ринку. Перед AGAMA відкриті широкі горизонти для росту, але щоб досягти глобальних цілей, ми маємо сфокусуватись на пріоритетних напрямках, швидше рухатись і продовжувати трансформації. Найбільшу частину своєї роботи я бачу в прискоренні реалізації інноваційних продуктів для наших клієнтів» - зауважила Євгенія. 

AGAMA communications – українська комунікаційна група, визнаний лідер ринку в ефективності використання комунікацій для забезпечення зростання бізнесу Клієнтів. До складу AGAMA Сommunications входить 14 агентств з лідируючою експертизою у всіх сферах комунікацій: креативні сервіси (Visage DDB, Provid, Scholz & Friends, New Mix), медіа-сервіси (OMD Media Direction Ukraine, Radio Expert), діджитал сервіси (Tribal Worldwide, Kyiv, Liquid7, Ebola), маркетингові сервіси (Talan Communication, Clever Force, Talan Events), PR & GR (Pleon Talan, GROU). Пріоритетом Групи є реалізація інтегрованих комунікаційних проектів із високоефективною і вимірюваною  бізнес результативністю.

Atlantic Group - комунікаційний холдинг з диверсифікованим портфелем інтересів в Україні. Інтегрована структура холдингу дозволяє забезпечити повний спектр маркетингових та медійних комунікацій для понад 200 українських та міжнародних клієнтів.