5 КАНАЛ ЗАПУСТИВ ОНОВЛЕНУ ВЕРСІЮ САЙТУ 5.UA

5 КАНАЛ ЗАПУСТИВ ОНОВЛЕНУ ВЕРСІЮ САЙТУ 5.UA

5.ua відтепер сам визначає тип та розмір екрану пристрою та автоматично підлаштовує під нього свої параметри. Про це повідомляє прес-служба «5 каналу».

 Окрім цього, збільшилася кількість тематичних блоків на головній сторінці сайту, що полегшує пошук потрібної та важливої інформації.

 У новому розділі «Регіони» зібрані всі матеріали з областей України. Користувачу достатньо натиснути на назву міста біля заголовку матеріалу, щоб побачити всі новини населеного пункту, вказаного у геотезі.

Ми об’єднали аудиторії інтернету та телебачення, аби бути ще ближчими до вас. Віднині кожен користувач може стати учасником дискусії у прямому ефірі - варто лише залишити своє питання на сайті або сторінках 5.ua у соцмережах і отримати на нього відповідь від експертів наживо у «Часі: онлайн» на «5 каналі».

 Ще одним нововведенням стала поява лонгрідів - великих ґрунтовних авторських матеріалів, оформлених з фото- та відеосупроводом, присвячених історичній, соціальній або політичній темам.

 Також на сайті з’явилася фотогалерея, яка щодня поповнюється новими якісними та цікавими знімками.

 Оновилися також і телевізійні розділи «Ведучі» та «Програми». Тепер дивитися улюблені проекти стало легше – потрібно лише зайти у розділ «Програми» та клікнути на потрібний випуск.

 Окрім цього, розробники внесли й технічні зміни, покращивши SEO-оптимізацію, підвищивши відмовостійкість та оптимізувавши швидкість завантаження сайту.

 Марія Скібінська, головний редактор сайту: «Ми цінуємо і поважаємо вас, наші шанувальники. Тому відбираємо для вас лише найголовніше та найцікавіше. А відтепер -ще швидше та зручніше. Отримуючи відгуки та поради, завдяки вам ми стаємо кращими. Ми постійно якісно оновлюємо сайт, тому найближчим часом на вас чекають нові вдосконалення. Дякую, що ви з нами».