Діловий медіабренд «Інвестгазета» повернувся на ринок у новому форматі

Діловий медіабренд «Інвестгазета» повернувся на ринок у новому форматі

5 грудня почала діяти блогерська платформа лідерів думок Investgazeta. Наразі на ній зареєстровано понад 300 блогерів, серед яких відомі венчурні інвестори, банкіри, засновники стартапів, підприємці, власники бізнесу, авторитетні експерти, аналітики, юристи, державні службовці високих рангів, громадські та політичні діячі.
Про це повідомляє Детектор - Медіа.

Платформа доступна за адресою https://investgazeta.ua/.

Півроку блогерська платформа працювала в тестовому режимі. За час роботи в тестовому режимі було опубліковано більше 1000 матеріалів.

На платформі запущений сервіс «Особистий редактор», який допомагає ділитися своїми думками з цільовою аудиторією тим блогерам, у кого немає часу або досвіду написання матеріалів.

Крім того, в тестовому режимі запущений сервіс «Інвестмаркет», який допомагатиме стартапам знайти інвестиції. А представники бізнесу зможуть використовувати цей сервіс, якщо хочуть продати свій бізнес.

Також спільно з проектом Opendatabot запущено сервіс «Перевір свого бізнес-партнера».

Засновник блогерської платформи Investgazeta - журналіст, медіаексперт та digital-producer Петро Шевченко.

«Коли я почув про те, що проект "Інвестгазета" закривають, я засмутився, що в Україні досі не можуть цінувати те, що напрацьовується роками. Діловий бренд "Інвестгазета" дуже сильний і авторитетний, один із найстаріших в Україні, йому 17 років. Це фактично український аналог "Форбса", іншого у нас немає. Тому я прийняв рішення повернути його на ринок, ми зареєстрували торгову марку, і вдихнули в нього життя з урахуванням сучасних реалій. Ми хочемо чути інформацію від першої особи без журналістської інтерпретації», - розповів пан Шевченко.

«У наших планах відточування того функціоналу, що є, щоб платформою було зручно користуватися як блогерам, так і читачам, - прокоментував він. - Також у планах запуск різних рейтингів, - зараз запущений перший щодо інвестиційних компаній України. Всі рейтинги публікуються в корпоративному блозі Інвестгазети».

Нагадаємо, раніше діловий друкований тижневик «Інвестгазета» видавало видавництво «Економіка», яке належало Віктору ПінчукуІгорю Ляшенку та Станіславу Шуму. Навесні 2014 року було прийнято рішення закрити видання, останній номер вийшов 28 квітня 2014 року. Незабаром припинив роботу і сайт видання.

Згідно реєстру знаків для товарів і послуг Укрпатенту, нині товарний знак Investgazeta належить Петру Шевченку. Дата реєстрації знаку - 10 листопада 2017 року. Дата подання заявки - 22 квітня 2016 року.